FAMusic

Best Music Mp3 Downloader

  1. Home
  2. Download
  3. DE GRAAFSCHAP - PSV EINDHOVEN 31 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

DE GRAAFSCHAP - PSV EINDHOVEN 31 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

DE GRAAFSCHAP - PSV EINDHOVEN 31 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

Uploader: Nederlands Voetbal

Size: 140.81 MB

Duration: 1:42:32

Date: November 08, 2015

Download Mp4

Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!

PSV stond na een halfuur met 3-0 voor bij De Graafschap, maar kreeg het daarna voor elkaar dat het nog een thriller werd. Met heel veel goals.
De grote verschillen tussen De Graafschap en PSV op de ranglijst uitten zich in de eerste helft op het veld in Doetinchem: de landskampioen had weinig te vrezen van de Superboeren, mede doordat Davy Pröpper de broederstrijd al vroeg besliste: de middenvelder profiteerde van een foutje van zijn Graafschap-broertje Robin, die doorkopte uit een vrije trap van Andrés Guardado. De oudste Pröpper kreeg daardoor de bal enkele meters voor de goal prompt voor de voeten en het bleek een koud kunstje om binnen te schieten: 0-1.

De Graafschap kon daar in eerste instantie niets tegenoverstellen, sterker nog: de score werd door PSV verdubbeld. Guardado, dus ook al belangrijk bij de banbreker, schoot een vrije trap na achttien minuten feilloos binnen en hees PSV in een zetel. Na ruim een halfuur stond Davy Pröpper wéér helemaal vrij na een goede aanval van Luuk de Jong en Jürgen Locadia. Laatstgenoemde jaagde, nadat de bal bij niemand in de voeten was gekomen, goed door en gaf alsnog keurig voor op de geheel vrijstaande Pröpper. Tegen de aansluitingstreffer van de thuisploeg, vlak voor rust, werd hevig geprotesteerd. Andrew Driver schoot een afvallende bal binnen, maar daar zat gevaarlijk spel bij van Ted van de Pavert bij Jeffrey Bruma en bovendien tikte Driver Guardado aan.

Gevecht

Was de eerste helft nog eenzijdig en vrij saai, de tweede werd een waar spektakel. Alexander Bannink zette zijn ploeg daartoe in de vijftigste minuut op het goede spoor: eerst kopte Jeroen Tesselaar na een uitstekende vooractie van Kabasele de bal nog op Zoet, maar daarna was het Bannink die klaar stond om de PSV-doelman alsnog te kloppen: 2-3. Kabasele was een klein kwartier daarna zelf trefzekker en zette De Graafschap op gelijke hoogte met PSV. Na slecht verdedigen van de Brabanders, frommelde de Belg de bal over de lijn. Drie minuten later stond het alweer 3-4: Luuk de Jong, die aan het begin van zijn profcarrière veertien duels in het blauw-wit speelde en tweemaal scoorde, controleerde met de knie de voorzet van Jorrit Hendrix en schoot hard raak.

Na die goal van De Jong volgde niet snel een vijfde, maar kreeg De Graafschap gewoon weer kansen om opnieuw op gelijke hoogte te komen. Het heftigste moment was in de 77ste minuut, toen de ingevallen Vincent Vermeij keurig voorgaf en onder meer Youssef El Jebli en Bryan Smeets gevaarlijk op het doel van PSV vuurden. Telkens zat er een speler tussen, waaronder Cas Peters die de pegel van Smeets zo hard tegen zich aan kreeg dat hij vervangen moest worden. Vlak nadat Vermeij opnieuw een gevaarlijke voorzet had gegeven die bijna door Joshua Brenet in eigen goal werd gewerkt, besliste PSV wedstrijd: De Jong mocht er op links van door en via Locadia kwam de bal bij Narsingh die Tesselaar omspeelde en de bal onder Jurjus doorschoof: 3-5. Gastón Pereiro, die maar twaalf minuten meedeed, prikte onder Jurjus door nog de 3-6 binnen. De Graafschap staat weer met lege handen en is nog altijd de zielige hekkensluiter, al was er vandaag in ieder geval veel te beleven op De Vijverberg.

Welkom op het YouTube Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!

Neem even een kijkje op de website: http://www.allesvoetbalinsi...

Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/al...

Info
This website works on all popular web browsers such as Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera and also Android mobile browsers, on which you can download all your favorit music in mp3 format and save them directly on your mobile phone or your tablet.